Som tu dnes s veľkou radosťou a srdcom otvoreným pre vás všetkých. Ja Som Mária. Bola som matkou Jeshua. Predstavujem ženský aspekt KRISTOVEJ energie, ktorá sa teraz rodí na Zemi v stále väčšej miere.
Ženská energia bola vo vašej spoločnosti a tiež vo vašich srdciach dlho potláčaná.
Ženská energia je prvopočiatočná sila tvorenia, základná časť Všetkého Čo Je. Prináša život a prúdi cez každého. Bez nej by ste neexistovali, ani už ako duša, ani ako ľudská bytosť.
Ženský prúd energie v tejto dobe tiež nesie mágiu a chce rozsvietiť temnotu tohto decembrového mesiaca a tiež vaše vnútorné boje a ťažšie nálady.
Niekedy sa čudujete načo je to všetko dobré, tento váš život na planéte Zem?
Hovorím vám, že je hodnotný a slúži účelu. Robíte tu dôležitú prácu. Vaša prítomnosť má vplyv na všetok život okolo vás, prinášate do sveta zmenu. Avšak to nemusí byť stredom vašej pozornosti. Na to aby ste spôsobili zmenu sa vôbec nemusíte zameriavať na druhých.
Tajomstvo je, že sa musíte zamerať jedine na seba a na celistvosť svojej bytosti. Keď sa naplníte milujúcim vedomím, prijatím toho kým ste vo všetkých vašich podobách, vytvárate kanál, cez ktorý k vám ľahko prichádza Svetlo a tiež ľahko prúdi na ostatných. Na to, aby ste naplnili svoje poslanie tu na Zemi musíte naozaj venovať pozornosť len sebe.
V tejto súvislosti by som rada dnes pohovorila o tom ako môžete byť sami sebe duchovnou matkou.
Ja predstavujem v kresťanskej tradícii materskú energiu. Ale čo to naozaj znamená? Materstvo je kľúčovým aspektom ženskej energie: matka je považovaná za život darujúci, chovajúci a starajúci sa aspekt prírody. Ale je tento obraz úplný? V obrazoch, ktoré boli o mne vytvorené v priebehu dejín bolo mnoho pokrivené a skreslené.
Preto by som vám rada povedala trocha viac o mojom živote na Zemi, keď som bola matkou Jeshua.
Často som bola zobrazovaná ako svätá, ale určite som ňou počas môjho vtedajšieho života nebola. Bola som obyčajná žena z mäsa a krvi, zažila som veľký emocionálny nepokoj, a tak som oboznámená so všetkým cez čo vo vašich životoch prechádzate.