Fórum školy       /       inspiruj.cz       /       Hud. skupina JEWEL SK        Fórum skupiny       /       Autofann        Fórum Autofannu  

18. Dedičstvo Atlantídy

OBSAH:
18,1 - Dedičstvo Atlantídy
18,2 - Von z raja – prvý Pád do Skúsenosti
18,3 - Atlantída - druhý pád do Skúsenosti
18,4 - Odmietnutie ako Pracovníka Svetla – tretí Pád do Skúsenosti

Poznámka:
Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.

18,1 - Dedičstvo Atlantídy

E-mail Tlačiť PDF

JA SOM Jeshua. Stojím pred Vami a posielam vám moju energiu a Lásku. Rád by som pre vás bol podporou v týchto náročných časoch.

Tento čas prechodu na Zemi vynáša mnoho starých vecí na povrch. Staré energie sa vynárajú z časov dávno minulých, z časov, v ktorých ste VY boli inkarnovaní a žili životy, v ktorých ste zakúšali mnoho. Všetky tieto staré vrstvy sa teraz znova vynárajú na povrch.
     Rád by som dnes hovoril o týchto starých časoch, aby som vás priviedol k hlbšiemu pochopeniu vás samých, toho kým ste TU a TERAZ. Vy ste staré, starobylé bytosti, ktoré v sebe nesú veľký diel skúseností. Vykonali ste dlhé cesty cez čas a priestor, a nielen na planéte Zem.

Prosím dovoľte mi, aby som vás vzal späť na začiatok.
     Nikdy neexistoval začiatok, ale pre účely tohto príbehu, hovorím o začiatku v čase, pretože existoval počiatočný bod veľkého cyklu životov, v ktorom ste teraz chytení.

Posledná úprava ( Štvrtok, 22 Apríl 2010 20:13 ) Čítať viac...

18,2 - Von z raja – prvý Pád do Skúsenosti

E-mail Tlačiť PDF

Mnoho vývoja prebehlo na Zemi počas miliónov rokov, ktoré je ťažké opísať v skratke. Ale v určitom bode času, bolo vaše blažené dobrodružstvo v Rajskej Záhrade narušené vonkajším vplyvom, ktorý by sme mohli nazvať „zlý“ alebo „temný“.

Z iných dimenzií vo Vesmíre, sa začali bytosti zaplietať so Zemou. Ich zámerom bolo rozšíriť moc a vplyv nad životom na Zemi. Táto udalosť, zásah mocných temných energií, ktoré sa z vášho pohľadu vynorili z ničoho, hlboko šokovala vaše ANJELSKÉ-JA. Neboli ste pripravení. Toto bolo vaše prvé stretnutie so „zlom“ a otriaslo to vašim svetom do základov. Po prvý raz ste zažívali, aké to je necítiť sa už nikdy bezpečne. Spoznali ste „ľudské emócie“: "strach", "šok", "ľútosť", "sklamanie", "rozhorčenie", "hnev". Čo je toto? Čo sa to tu deje?!

Cíťte ako na vás dopadli tiene v tom prvom stretnutí s Temnotou, temnou stranou duality. Pomaly sa túžba po moci, ktorá vás šokovala a zhrozila, začala zmocňovať vás samotných. To preto, že ste cítili rozhorčenie a pobúrenie voči útočníkom a chceli ste brániť a chrániť Zem proti tejto čudnej invázii.

Posledná úprava ( Piatok, 23 Apríl 2010 09:05 ) Čítať viac...

18,3 - Atlantída - druhý pád do Skúsenosti

E-mail Tlačiť PDF

Atlantída bola civilizácia, ktorá leží ďaleko viac späť v čase ako známe historické veky. Atlantída sa postupne vynorila do bytia pred nejakými 100.000 rokmi a skončila asi pred 10.000 rokmi. Prvé začiatky dokonca predchádzajú 100.000 rokov. Atlantída sa postupne vyvíjala, keď mimozemské rasy začali inváziu na Zem tým, že sa inkarnovali do ľudských tiel. Tieto duše vo všeobecnosti mali vysokú úroveň mentálneho vývoja.
     V tej dobe spoločnosti a komunity na Zemi boli väčšinou tvorené "Pozemskými dušami", a boli to „primitívne spoločnosti“ ako ich VY nazývate.

Posledná úprava ( Piatok, 23 Apríl 2010 09:04 ) Čítať viac...

18,4 - Odmietnutie ako Pracovníka Svetla – tretí Pád do Skúsenosti

E-mail Tlačiť PDF

Ďalší dôležitý cyklus začal s príchodom KRISTOVEJ energie na Zem, najviditeľnejšie predstavenej vo mne. Mnohí z vás ste boli prítomní vtedy alebo okolo toho času. Niekoľko storočí pred mojim narodením ste sa začali znova inkarnovať vo veľkých počtoch. Hlas z vášho srdca vás lákal, volal vás. Cítili ste, že „tam musíte byť“, že nadišiel čas, aby ste urobili ďalší krok na vašej duchovnej ceste, ktorá sa stala tak prepletená so Zemou.

Príchod KRISTOVEJ energie, môj príchod na Zem, bol čiastočne pripravený vami. Nemohol by som prísť bez vrstvy energie prítomnej na Zemi, ktorá by ma prijala, „zachytila ma“, takpovediac. Vaša energia poskytla kanál, cez ktorý som mohol JA zakotviť KRISTOVU energiu na Zem. Bolo to spoločné úsilie, naozaj. Vaše srdcia sa pre mňa otvorili, otvorili sa tomu, čo som predstavoval. V tej dobe ste VY boli tá časť ľudstva, ktorá bola najviac otvorená prijímať Lásku a Múdrosť zo srdca.

Objavila sa vo vás prirodzená skromnosť, v najlepšom zmysle slova: odovzdanie sa ne-vedeniu, ne-chceniu ovládať alebo „riadiť“ veci a skutočná otvorenosť pre niečo nové, niečo čo stojí mimo moci a ovládania, niečo odlišné. A vďaka tejto dôvere a otvorenosti vo vašich srdciach ste ma mohli prijať.

Posledná úprava ( Utorok, 27 Apríl 2010 08:59 ) Čítať viac...