Fórum školy       /       inspiruj.cz       /       Hud. skupina JEWEL SK        Fórum skupiny       /       Autofann        Fórum Autofannu  

17. Deti Nového Veku

OBSAH:
17,1 - Deti nového veku
17,2 - Čo znamená emocionálne liečenie?

Poznámka:
Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.

17,1 - Deti nového veku

E-mail Tlačiť PDF

Drahí priatelia, posielam vám srdečný pozdrav. Moja energia prúdi medzi vás a vy ju spoznávate ako energiu Domova, Domova, ku ktorému smerujete, Zdroja, z ktorého pochádzate. Moja energia ani zďaleka nie je len energiou jedného človeka, ktorý žil na Zemi pred dvetisíc rokmi.
     Ja predstavujem energiu Zdroja, na ktorej sa VY všetci podieľate, a v ktorej sú vaše VYŠŠIE JA prítomné ako jeden, ako skupinová energia.

Na tejto úrovni Jednoty existuje NADDUŠA, ktorú môžete nazývať KRISTOVA energia, a ktorá nás všetkých pokrýva ako dáždnik,
vrátane mňa, Jeshua. Je to táto energia, z ktorej vám prinášame správy na Zem, a nastavujeme vám zrkadlo, keď dočasne stratíte sami seba a neviete nájsť cestu.
     Je to energia vášho vlastného VYŠŠIEHO JA, vaša duševná rodina, vaša NADDUŠA, ktorú vám chceme ukázať. Pripomíname vám Zdroj, z ktorého zostupujete a z ktorého vyviera vaša najhlbšia inšpirácia.

Inšpirácia, ktorá vás spolu spája súvisí s prinášaním Svetla na Zem. Súvisí s príchodom Nového Veku. Vaša inkarnácia tu a teraz na Zemi je hlboko prepojená s prechodnou dobou, v ktorej žijete. To o čom si prajem dnes hovoriť je príchod novej generácie detí na Zem. Tieto deti prejavujú iné vlastnosti na aké ste zvyknutí z minulosti.

Ako k tomu došlo? Odkiaľ tento jav prišiel?
     Na to vás musím zobrať späť v čase a ukázať vám ako ste VY boli priekopníkmi novej vlny energie, ktorú tieto deti prinášajú.

Posledná úprava ( Pondelok, 19 Apríl 2010 21:32 ) Čítať viac...

17,2 - Čo znamená emocionálne liečenie?

E-mail Tlačiť PDF

Rád by som znova o tomto rozprával, hoci to bolo riešené do väčšej hĺbky v skorších channelingoch (pozri hlavne: „Vysporiadanie sa s emóciami“).

VY všetci poznáte časy, v ktorých boli emócie potlačované a považované viac-menej za tabu. Hlavne starší z vás vyrástli v generácii, kde toto bolo bežné. V šesťdesiatych rokoch nasledovala protireakcia a emócie boli oslobodené, niekedy ku druhému extrému stupňovania. Emócie boli povýšené nad príčinu. Racionalita musela byť dočasne odstavená na bok, aby bolo možné slobodne bádať a prekračovať hranice tradície. A bolo to plodné robiť tak na chvíľu, ale slobodné skúmanie potlačených emočných energií má v sebe tiež niekoľko nástrah. Nikto nepremení ani nevylieči emócie tým, že im dá slobodnú moc a nechá ich aby ho ovládali.

Podstatou duchovnej Slobody je, že človek uzná všetky emócie a umožní im tam byť, zatiaľ čo v rovnakom čase zostáva plne vedomý, t.j. objíma ich svojim vlastným anjelským vedomím.

Posledná úprava ( Pondelok, 19 Apríl 2010 21:37 ) Čítať viac...